Saturday, November 7, 2015

recipes බිත්තර බත්



                              බිත්තර බත්


   අවශය ද්‍රවය:-
                                හාල් කිලෝ 1
                                බිත්තර 6
                                බී ළුණු  ග්‍රෑම් 100
                                කුරුදු, එන්සාල්, කරාබුනැටි, රම්පේ,
                                සේර, කරපිංචා මස් තැම්බූ වතුර,
                                කජු සහ වියළි මිදි
ක්‍රමය:-

 
               මස් තැම්බූ වතුරෙන් පළමුවෙනම බත් පිස ගන්න. භාජජනයක් ලිප තබා එයට තෙල් දමා රත්කර පසුව ළුණු , රම්පේ, කරපිංචා, සේර, කරාබු නැටි, එනසාල්, කුරුදු, කජු මද සහ වියළි මිදි බිත්තර ටික ද එක්කර ස්වල්ප වේලාවක් පිස බත් සමග මිශ්‍ර කරන්න.

No comments:

Post a Comment